Informatie

Onze verblijven

Bij Mikkie zijn alle katten individueel gehuisvest, ze hoeven dus niet te wennen aan vreemde katten in een groepsruimte! Katten uit hetzelfde huishouden mogen uiteraard samen in een verblijf, tenzij je dit anders wenst. 

Heb je een binnenkat? Onze luxe binnenverblijven zijn ingericht met een klimtoestel, planken op verschillende hoogten, en knusse plekjes om lekker te luieren. Er liggen ook altijd een aantal leuke speeltjes in het verblijf, er staat een krabpaal en uiteraard een kattenbak. Je mag natuurlijk altijd zelf een mandje o.i.d. van thuis meegeven. Wij zorgen dat je kat niks tekort komt in zijn vakantie bij Mikkie!

Wij hebben twee verblijven met een privétuin (+/- 24 m²) aan het binnenhok. Je kat heeft dus naast het binnenverblijf ook toegang tot zijn eigen buitenren. Deze buitenren is helemaal 'cat-proof' gemaakt! De tuin is uiteraard helemaal afgesloten en er zijn genoeg krabmogelijkheden te vinden. Je kat kan hier lekker klimmen, klauteren en lekker in het zonnetje in het gras liggen. Klinkt als een heerlijke vakantie, toch?


Wat geef je mee?

- Genoeg voer

- Paspoort/entingenboekje

- Eventueel een mandje/dekentje/speeltje

Speciale zorgvraag?

Heeft jouw kat speciale zorg nodig, krijgt hij bijvoorbeeld medicatie of is hij angstig? Dat is geen probleem voor ons. 

Benieuwd hoe het gaat?

Wij zijn 365 dagen per jaar bereikbaar via WhatsApp (0650458821). Ben je benieuwd hoe de vakantie van je kat verloopt? We sturen je graag een foto of filmpje van jouw kat!


Knuffeltijd!

Bij ons kattenhotel hebben we veel aandacht voor jouw kat. We zijn elke dag van het jaar aanwezig op het bedrijf. De katten krijgen rond 08:00 en 16:00 eten (eventueel ook om 11:00). We kunnen uiteraard ook zorgen dat voer onbeperkt beschikbaar is als je kat dit gewend is. We scheppen de kattenbakken een aantal keer per dag leeg en vullen grit bij indien nodig. Daarna is het knuffeltijd voor de katten die dit fijn vinden! Soms moet een kat wat wennen de eerste paar dagen, dit mag hij doen op zijn eigen tempo. We houden natuurlijk wel nauwlettend in de gaten of hij goed eet/drinkt en zijn behoefte doet. Naast wijzelf, hebben we het hele schooljaar door stagiaires die de katten de benodigde aandacht geven en in de vakanties helpen onze weekendhulpen graag een handje mee!